FreeStyle Logo FreeStyle Logo small FreeStyle Blood Glucose Meters

Fagpersonale
Kundeservice 39 77 01 90
Søg

Når et lille
øjeblik kan gøre
en stor forskel

FreeStyle Freedom Lite


PRODUKTINFORMATION   DOWNLOAD SOFTWARE   TIP EN VEN

SIMPEL Til brugeren som har brug for en basal og skånsom blodsukkermåler.

LILLE BLODDRÅBE Til følsomme fingre kun 0,3 mikroliter blod..

ENKEL OG NØJAGTIG ZipWik™ funktionen gør det nemt at apllicere blodet.

PÅMINDELSESALARMER Måleren har 4 indstillelige påmindelsesalarmer.

Specielt udviklet til dig som blot har
brug for en basal og skånsom blodsukkermåling

FreeStyle Freedom Lite er en basis blodsukkermåler (enkel teknologi). Den er kodningsfri hvilket gør den ukompliceret at anvende.

Enkel og nøjagtig
FreeStyle Freedom Lite er den enkle brugervenlige basismåler til diabetikere i alle aldre (dog ikke til neonatale prøver).

Til systemet FreeStyle Freedom Lite hører en fingerprikker med den patenterede comfort-zone® teknologi. Den har 9 indstillelige niveauer og kan dermed justeres afhængig af brugerens behov.

LÆS MERE her

Testrimlen til FreeStyle Freedom Lite har en ZipWik™ spids, som gør det nemt at applicere blodet. Læs mere om ZipWik™ teststrimlen her.

Lille bloddråbe

Til systemet Freedom Lite kræves blot en lille bloddråbe- kun 0,3 mikroliter blod.

Du hører et bip når teststrimlen har fået den nødvendige mængde blod og er begyndt at måle glukoseniveauet. Hvis du ikke hører et bip kan det være blodmængden er for lille. Du kan tilføre blod det samme sted i op til 60 sekunder, så spild af teststrimler dermed mindskes.

Påmindelsesalarmer

Måleren har 4 indstillelige påmindelsesalarmer, til påmindelse af f.eks. når det er tid til at måle blodsukker eller dosere insulin.

Målerens hukommelse gemmer de seneste 400 målinger med tid og dato. Det seneste resultat vises først. Du kan også se gennemsnitsværdien af glukoseaflæsninger fra de seneste 7, 14 eller 30 dage.

Det kan gøre det enklere for dig og dit behandlerteam at følge dine resultater af blodsukkermålinger direkte på måleren.

Du kan også anvende software-programmet FreeStyle Auto-Assist til FreeStyle Freedom Lite. Her fås en udvidet oversigt over testresultater i diagrammer og tabeller.

Læs mere her

For at kunne overføre data til FreeStyle Auto-Assist skal du bruge et særligt USB kabel. Kontakt Abbott kundeservice på 3977 0190 for at høre nærmere.

×
Vill du veta mer om FreeStyle Libre?

Et fingerpeg om dine glukoseværdier?

Abbott har udviklet en online dagbog, som du kan udfylde og herefter diskutere med din behandler, så behandleren kan belyse, hvorvidt du er velreguleret eller ikke. Resultatet vil være en hjælp til dig for næste step.
Hvor skal du ansøge om at erhverve FreeStyle Libre?

UDFORSK DIN DIABETES HER