FreeStyle Logo FreeStyle Logo small FreeStyle Blood Glucose Meters

Fagpersonale
Kundeservice 39 77 01 90
Søg

Når et lille
øjeblik kan gøre
en stor forskel

Prøv FreeStyle Navigator II!
tal med dit
behandlerteam i dag!

(Udgår - FreeStyle Navigator II udgår i december 2017. Hvis du bruger produktet, kan du
kontakte dit behandlingscenter for at undersøge, hvordan dette kan påvirke dig.
Alternativt kan du kontakte Abbotts kundeservice for at få flere oplysninger.)

PRODUKTINFORMATION   DOWNLOAD SOFTWARE   TIP EN VEN

SPECIELT UDVIKLET TIL INSULINBRUGEREN SOM HAR BRUG FOR FULD KONTROL OG ALARMERING Insulinbrugeren som kræver fuld kontrol. Systemet er godkendt til anvendelse af børn (fra 6 år) og voksne.

Brugervenligt system og alarm Indbygget alarm som reagerer ved eksempelvis hypoglykæmi.

KOMPLET BILLEDE – GIVER GLYKÆMISK OVERSIGT Op til 60 dages komplet glykæmisk billede lagres på modtageren og kan overføres til en PC i programmet Co Pilot.

Aktive trendpile Aktive trendpile giver tryghed og aktuel status.

Specielt udviklet til insulinbrugeren
som har brug for fuld kontrol og alarmering

Er kontinuerlig glukosemåling noget for dig?

Hvis hver dag er forskellig, både når det gælder livsstil og glukosemønster, eller du oplever mange svigninger i dit blodsukker, eller måske har du ikke mulighed for at teste dig så ofte som det egentlig behøves, eller du vil have et mere komplet billede af hvordan dine glokoseværdier ændres – så er du måske en oplagt kandidat for kontinuerlig glukosemåling. Systemet er godkendt til anvendelse af børn (over 6 år) og voksne.

Selvom det går fremad med traditionel blodsukkermåling, så er de målinger du får, kun øjebliksbilleder af blodsukkerværdier på et givent tidspunkt. Dette er tilstrækkeligt for nogle personer men ikke for alle. Kontinuerlig glukosemåling gør det muligt for dig at se det komplette billede, med aflæsninger i real-tid – så du ikke mister information om de udsving, som forekommer imellem punktvise målinger man kan foretage med traditionel blodsukkermåling. Din glukoseværdi kan når som helst aflæses på skærmen, både den faktiske værdi og en 24 timers grafisk oversigt.

Systemet FreeStyle Navigator II består af en sensor, sender samt modtager Systemet FreeStyle Navigator II har Indbygget alarm som kan indstilles til at reagere ved eksempelvis hypoglykemi - når glukoseniveauet er under din grænseværdi for lav glukose. Tilsvarende kan der også alarmeres ved højt glukoseniveau.

Komplet billede– Giver glykemisk oversigt

Systemet FreeStyle Navigator II viser glukoseværdier i real-tid, minut for minut gennem døgnets 24 timer og lagrer kontinuerligt glukoseværdierne hver 10. minut

Dermed opnås et komplet billede af glukosværdiernes udvikling. Forandringshastighed og –retning vises via trendpile (se nedenfor).


Systemet er enkelt at anvende. Op til 60 dages komplet 24-timers glykæmisk billede gemmes i modtageren og kan overføres til en computer i programmet Co-Pilot.

Læs mere om Co-pilot

Systemet kan ligeså registrere hændelser: insulin, måltider, træning, helsetillstand samt 8 tilpassede almene hændelser.

Brugervenligt system

FreeStyle Navigator II er udformet som et komplet system: Sensor, sender og modtager.

Sensoren til FreeStyle Navigator II er designet så den er nem at applicere og let at bære. Du kan anvende den i op til 5 dage. Den appliceres på enten overarmens bagside eller på maven. Den lille sensor måler og sender automatiskt glukoseværdierne dag og nat i denne periode. Et tyndt mikrofilament på sensoren rækker 5 mm ned under huden, hvor den måler glukose i vævsvæsken.

Sensoren er vandresistent, så brugeren kan leve et aktivt liv – testet i 45 min. på 1 meters dybde, så man kan bære den i badet og f.eks. til svømning.

Senderen og modtageren kan opretholde forbindelse ved afstande på op til 30 meter (100 fod) i fri luft uden blokeringer. Individuelle erfaringer kan variere afhængigt af synslinje, vægge, træer eller andre blokeringer i området. Systemet behøver kun at kalibreres fem gange i løbet af de 5 dages brug.

Modtageren kommunikerer trådløst med senderen og viser nuværende glukoseværdi, en trendpil, som viser ændringshastighed og –retning, og en graf over de seneste timers glukoseudvikling. Modtageren har også en indbygget FreeStyle Lite blodsukkermåler til kalibreringer og kontrolmålinger.

Aktive trendpile

FreeStyle Navigator II har indbyggede aktive trendpile som giver tryghed og øjeblikkelig status. De viser automatisk i hvilken retning og hvor hurtigt glukoseniveauerne ændrer sig.

 
Trendpill Hvad betyder det

Glukose stiger hurtigt (mere end 120 mg/dL pr. time eller 6,7 mmol/L pr. time)

Glukose stiger moderat (mellem 60 og 120 mg/dL pr. time eller mellem 3,3 og 6,7 mmol/L pr. time)

Glukose skifter gradvist (mindre end 60 mg/dL pr. time eller 3,3 mmol/L pr. time)

Glukose falder moderat (mellem 60 og 120 mg/dL pr. time eller mellem 3,3 og 6,7 mmol/L pr. time)

Glukose falder hurtigt (mere end 120 mg/dL pr. time eller 6,7 mmol/L pr. time)

×
Vill du veta mer om FreeStyle Libre?

Et fingerpeg om dine glukoseværdier?

Abbott har udviklet en online dagbog, som du kan udfylde og herefter diskutere med din behandler, så behandleren kan belyse, hvorvidt du er velreguleret eller ikke. Resultatet vil være en hjælp til dig for næste step.
Hvor skal du ansøge om at erhverve FreeStyle Libre?

UDFORSK DIN DIABETES HER