Fagpersonale
Kundeservice 39 77 01 90
Søg

Oversigt over rapporter
Med FreeStyle Auto-Assist Neo fås en udvidet oversigt over testresultaterne i 6 let forståelige rapporter.

Prev Next

1. Snapshot

1. Snapshot

Rapporten Snapshot er en generel oversigt over data for det specificerede datoområde. Den indeholder også noter, der informerer patienter og deres sundhedspersonale om vigtige trends i blodsukkerdata ved at omsætte dataene til ord. Der vises op til 6 noter ad gangen.

Hvordan bruges software

Prev Next

Step 1

Step 1 A

Når softwaren er installeret, vises skærmbilledet med MENU siden. Tilslut din blodsukkermåler og

Vælg/klik Opret rapporter.

  1. Her kan du vælge hvilke rapporter, du vil se. Afkryds dine valg.
  2. Vælg en specifik tidsperiode f.eks. de sidste 4 uger.
  3. Klik på Se rapporter-knappen for få dem vist på skærmen.  Du kan udskrive dine rapporter ved at trykke på Udskriv rapporter knappen.

Tilsigtet anvendelse

FreeStyle Auto-Assist Neo-softwaren er beregnet til anvendelse af patienter og deres sundhedspersonale som en hjælp til gennemgang, analyse og evaluering af oplysninger som f.eks. resultater af blodsukkermålinger, blodketonmålinger og andre data, f.eks. insulindoser, uploadet fra en måler, som støtte for et effektivt sundhedsbehandlingsprogram for diabetes.

Softwaren er ikke beregnet til diagnosticering af eller screening for diabetes mellitus. Softwaren kan konfigurere måleren til at give brugeren foreslåede anbefalinger om insulindoser baseret på de data, sundhedspersonalet har indtastet.

Download software

Mac, Meter connected

Instruktion

Forbind dit FreeStyle Precision Neo apparat til computeren med det medfølgende USB kabel. Programmet starter automatisk, når du har tilsluttet din måler. Systemkrav: En computer, der kører ét af følgende operativsystemer: Microsoft® Windows 7 (32 eller 64 bit), Microsoft® Windows 8 (32 eller 64 bit) eller Microsoft® Windows XP (Service Pack 3).

Download Software
×
Vill du veta mer om FreeStyle Libre?

Et fingerpeg om dine glukoseværdier?

Abbott har udviklet en online dagbog, som du kan udfylde og herefter diskutere med din behandler, så behandleren kan belyse, hvorvidt du er velreguleret eller ikke. Resultatet vil være en hjælp til dig for næste step.
Hvor skal du ansøge om at erhverve FreeStyle Libre?

UDFORSK DIN DIABETES HER