Fagpersonale
Kundeservice 39 77 01 90
Søg

Oversigt over rapporter
Med FreeStyle Auto-Assist Software fås en udvidet oversigt over testresultaterne i diagrammer og tabeller.

Prev Next

1. Snapshot

1. Snapshot

Rapporten Snapshot er en generel sammenfatning af data for det specificerede dataområde. Den viser f.eks. en indikation af udsvingene i dine målinger, og indeholder også noter, som informerer dig og din læge om vigtige trends i blodsukkerdata ved at omsætte dataene til ord. Der vises op til 6 noter ad gangen.

Hvordan bruges software

Prev Next

Opret rapporter

Step 1 A

Når softwaren er installeret, vises skærmbilledet med MENU siden. Tilslut din blodsukkermåler og.

Opret raporter:

1) Vælg/klik Opret rapporter.Her kan du vælge hvilke rapporter, du vil se. Pr. default alle rapporter vælges. Vælg kun dem du ønsker.

2) I opret rapporter menuen kan du vælge imellem at lave en rapport direkte eller vælge en specifik tidsperiode f.eks. de sidste 2 uger.

3) Klik på Se rapporter-knappen for få dem vist på skærmen.

Tilsigtet anvendelse

FreeStyle Auto-Assist Software Version 2.0 er beregnet til brug af personer med diabetes og behandlere som en hjælp ved gennemgang, analyse og evaluering af oplysninger, f.eks. resultater af blodsukkertest, resultater af blodketonmåling og andre overførte data fra en måler, f.eks. data for insulindoser og kulhydrater, som støtte for et effektivt behandlingsprogram for diabetes. FreeStyle Auto-Assist software er ikke beregnet til at stille diagnosen, eller screene for, diabetes mellitus.

Download Software
Tilsigtet anvendelse

Download Software

Mac, Meter connected

Instruktion

Forbind dit FreeStyle Freedom Lite eller FreeStyle Lite apparat til computeren med USB kabel. Programmet starter automatisk, når du har tilsluttet din måler. Systemkrav: En computer, der kører et af følgende operativsystemer: Microsoft Windows 7 (32 eller 64 bit), Microsoft Windows Vista (32 eller 64 bit), Microsoft Windows XP (Service Pack 3), Mac OS X Snow Leopard, Mac OS X Lion.

Download Software
×
Vill du veta mer om FreeStyle Libre?

Et fingerpeg om dine glukoseværdier?

Abbott har udviklet en online dagbog, som du kan udfylde og herefter diskutere med din behandler, så behandleren kan belyse, hvorvidt du er velreguleret eller ikke. Resultatet vil være en hjælp til dig for næste step.
Hvor skal du ansøge om at erhverve FreeStyle Libre?

UDFORSK DIN DIABETES HER